Skip to content

Ανακοίνωση Νο 04/2022 Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδος

  • by

Ρέθυμνο, 14 Απριλίου 2022

Αριθ. Πρωτ. 011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 04

ΠΡΟΣ :Ενήλικα στελέχη ΠΕ Δυτικής Κρήτης
ΚΟΙΝ:    
ΣΧΕΤ:  
ΕΚΣ Συστημάτων
ΕΚΣ ΠΕ

Αίτηση εθελοντισμού
ΘΕΜΑ:Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδος  

Στα πλαίσια της συνεργασίας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με το Σ.Ε.Π. σας ενημερώνουμε ότι θα χρειαστούν την βοήθεια μας, για την εθελοντική υποστήριξη του Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος, που διοργανώνεται από 25 Απριλίου έως 1 Μαΐου 2022.

Η Ελλάδα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της διεθνούς αγωνιστικής ποδηλασίας, με την αναβίωση του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας έπειτα από 10 χρόνια. Πρόκειται για μία παγκόσμιας εμβέλειας διοργάνωση που επιστρέφει στην Ελλάδα, με στόχο να αναδείξει το απαιτητικό άθλημα της ποδηλασίας και φυσικά να προβάλει τις ομορφιές της χώρας.

Ειδικά στην Κρήτη θα πραγματοποιηθεί από 25 έως 28 Απριλίου. Περισσότερες λεπτομέρειες για την διοργάνωση μπορείτε να βρείτε εδώ https://www.hellas-tour.gr/portal/el/. Στο παρακάτω πίνακα αναφέρονται οι ανάγκες που χρειάζονται να καλυφθούν:

ΗμερομηνίαΠόλη
27/4/2022Χανιά
Λειτουργικός ΤομέαςΕύρος Εθελοντικών Βαρδιών
Αγωνιστικός Τομέας14.30 – 20.00
Γραφείο Τύπου15.00 – 19.00
Παράλληλες Εκδηλώσεις10.00 – 20.00
ΑμΕΑ11.00 – 19.00

Για την Πόλη του Ρεθύμνου υπάρχει ήδη κάλεσμα από τις Τοπικές Αρχές (Αστυνομία, Δήμος κλπ) και η συνεννόηση θα γίνει απ’ ευθείας μαζί τους.

Ο κάθε εθελοντής μπορεί να επιλέξει σε ποιο τομέα θέλει να υποστηρίξει τη διοργάνωση βάσει της επιθυμίας του και του προγράμματός του. 

Η αίτηση εθελοντισμού θα πρέπει να γίνει ατομικά, παρακαλώ όμως να ενημερώσετε και την Π.Ε. με ένα απλό email στο pedkritis@sep.org.gr με το ονοματεπώνυμο, το email, το κινητό τηλέφωνο και το μέγεθος του ρουχισμού σας. Παρακαλώ όλους τους εθελοντές να διαβάσουν όρους και προϋποθέσεις της δήλωσης συμμετοχής πριν προχωρήσουν στη δήλωση. Τέλος, θα πρέπει όλοι οι εθελοντές μας στη δήλωση να αναφέρουν ότι είναι μέλη του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων στο σχετικό πεδίο.

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς
Ιωάννης Κ. Δεληγιαννάκης
Περιφερειακός Έφορος

Δείτε την Ανακοίνωση σε pdf

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 111 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.

Επικοινωνήστε μαζί μας