Επικοινωνήστε μαζί μας

Skip to content

Ανακοίνωση 13/2021 Πρότυπη Ομάδα

  • by

Ρέθυμνο, 5 Νοεμβρίου 2021

Αριθ. Πρωτ. 041

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 13

ΠΡΟΣ :Αρχηγούς & Υπαρχηγούς Ομάδων Προσκόπων ΠΕ
Ενωμοτάρχες – Υπενωμοτάρχες Ομάδων ΠΕ
ΚΟΙΝ:    
ΣΥΝ: ΣΧΕΤ:  
Εφόρους ΠΕ ΕΚΣ ΠΕ (κ. Στέλιο Σπανουδάκη, Πρόεδρο – κα. Κατερίνα Λαδάκη, Ταμία) Προσκοπικό Κέντρο Παράδεισος Αίτηση συμμετοχής
Κανονισμός Κλάδου Προσκόπων  
ΘΕΜΑ:Λειτουργία Πρότυπης Ομάδας 2021  

Αγαπητοί μου,

Στα πλαίσια του προγράμματος της Περιφερειακής μας Εφορείας, σας γνωρίζω ότι το διήμερο 13 και 14 Νοεμβρίου 2021, θα λειτουργήσει η ΠΡΟΤΥΠΗ ΟΜΑΔΑ της Περιφέρειάς μας, στο Προσκοπικό Κέντρο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ. Αρχηγός της Π.Ο. θα είναι ο Έφορος Κλ. Προσκόπων ΠΕ κ. Αντωνοβαρδάκης Αλέξανδρος, με επιτελείο τους Βαθμοφόρους του Κλάδου της ΠΕ, ο οποίος θα φροντίσει για τις λοιπές οργανωτικές λεπτομέρειες.

Θα συμμετάσχουν ΟΛΑ τα στελέχη (Ενωμοτάρχες και Υπενωμοτάρχες) των Ομάδων μας στις οποίες λειτούργησε με επιτυχία η ΠΡΟΤΥΠΗ ΕΝΩΜΟΤΙΑ. Κάθε στέλεχος θα φέρει μαζί του, με ευθύνη των Α.Ο.Π., τα προβλεπόμενα ατομικά του εφόδια και θα συμβάλει με το ποσό των 15,00 €, ως μέρος των δαπανών της δράσης. Οι αιτήσεις συμμετοχής των Στελεχών θα πρέπει να παραδοθούν στους Α.Ο.Π., μέχρι την Τετάρτη 10/11/2021.

Παρακαλώ για την ιδιαίτερη συμβολή σας στη δράση αυτή για να πετύχουμε την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία των Ενωμοτιών μας που έχει σαν επακόλουθο το ανέβασμα του επιπέδου των Ομάδων μας.

Η Ε.Κ.Σ. της ΠΕ παρακαλείται για τις δικές της ενέργειες, όσον αφορά την είσπραξη της συμμετοχής των μελών και την έκδοση άμεσα των σχετικών γραμματίων είσπραξης καθώς και τη συμβολή της ΕΚΣ, στην εξασφάλιση χορηγιών-δωρεών ώστε να περιοριστεί το κόστος της δράσης.

Συνημμένα, σας αποστέλλω επιστολή για τους γονείς των στελεχών της Περιφέρειάς μας και παρακαλώ για τη επίδοσή της σε αυτούς

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς

Ιωάννης Κ. Δεληγιαννάκης

Περιφερειακός Έφορος

Δείτε την Ανακοίνωση σε pdf

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 111 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.