Επικοινωνήστε μαζί μας

Skip to content

Ανακοίνωση 11/2022 Εκδρομή Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους

  • by

Ρέθυμνο, 15 Σεπτεμβρίου 2022

Αριθ. Πρωτ. 043

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 11

ΠΡΟΣ :Αρχηγούς και Υπαρχηγούς Ομάδων Προσκόπων
ΚΟΙΝ:    

ΣΧΕΤ:  
Έφοροι ΠΕ
Αρχηγοί Συστήματος
Πρόεδροι ΕΚΣ
α. Κανονισμός Κλάδου Προσκόπων, κεφ. 8
β. Κανονισμός Ασφάλειας Δράσεων, κεφ. 2.5

ΘΕΜΑ:Εκδρομή Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους  

.

Αγαπητοί συνεργάτες,

Συμφωνά με τους σχετικούς Κανονισμούς (Σχετ.: α & β), συγκροτούμε Επιτροπή Εκδρομής Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους, με τα παρακάτω μέλη:

  • Τσαγκάρη Μαρία, Αρχηγός 4ης Ομάδας Προσκόπων Σούδας, ως Πρόεδρο
  • Αυγέρος Στέλιος, Αρχηγός 3ης Ομάδας Προσκόπων Χανίων
  • Συριανόγλου Ανδριανός, Υπαρχηγός 2ης Ομάδας Προσκόπων Ρεθύμνου

Η παραπάνω Επιτροπή θα αναλάβει να οργανώσει και να διεξάγει την Εκδρομή Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2022, στην τοποθεσία Σταυρός Ακρωτηρίου Χανίων, σύμφωνα με το παραπάνω (Σχετ: β), με κόστος συμμετοχής 5€. Η Επιτροπή θα διασφαλίσει το ασφαλές πλαίσιο διεξαγωγής της εκδρομής εξερεύνησης Χρυσού Βέλους και θα πιστοποιήσει το επίπεδο γνώσεων και ικανοτήτων των Προσκόπων που συμμετέχουν, όπως αναλυτικά αναφέρεται στους σχετικούς Κανονισμούς (Σχετ.: α & β).

Προτείνεται το κόστος συμμετοχής των Ενήλικων στελεχών, να καλυφθεί από την ΕΚΣ κάθε Συστήματος. Υπόλοιπες λεπτομέρειες θα επικοινωνηθούν απευθείας από τους Βαθμοφόρους του Κλάδου και την Επιτροπή Εξερεύνησης.

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς
Ιωάννης Κ. Δεληγιαννάκης
Περιφερειακός Έφορος

Δείτε την Ανακοίνωση σε pdf

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 111 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.