Επικοινωνήστε μαζί μας

Κανονισμός Ασφάλειας Δράσεων

ΘΕΜΑ:Επιθεώρηση αξιοπλοΐας σκαφών

Αγαπητοί μου,

Γνωρίζετε όλοι, πως η ενασχόληση των μελών μας με το υγρό στοιχείο, αποτελεί σπουδαιότατο παράγοντα του ελκυστικού και σύγχρονου προσκοπικού προγράμματος. Για την ανάπτυξη του ναυτοπροσκοπισμού, απαιτείται, σωστή και συνεχή εκπαίδευση των μελών μας, ασφαλή χρήση και πολύ καλή συντήρηση των σκαφών. Προσωπικά, έχω διαπιστώσει την ορθή χρήση των σκαφών μας και το ιδιαίτερα αυξημένο αίσθημα ασφάλειας που σας διακατέχει.

Προκειμένου λοιπόν να ολοκληρωθεί η διαδικασία της επιθεώρησης των σκαφών, σας γνωρίζουμε ότι το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022, θα επιθεωρηθούν τα σκάφη των Συστημάτων μας στο Ρέθυμνο και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022, θα επιθεωρηθούν τα σκάφη των Συστημάτων μας στα Χανιά

Η ακριβής ώρα, θα καθοριστεί από τον Κυβερνήτη-Επιθεωρητή κ. Αντωνοβαρδάκη Αλέξανδρο, σε συνεννόηση με τους Α.Σ.

Για την ουσιαστική και έγκαιρη προετοιμασία των Συστημάτων, εν όψει της ετήσιας Επιθεώρησης των Σκαφών, παρακαλούμε να μελετήσετε τον Κανονισμός Ασφάλειας Δράσεων κεφ. 8 και να προβείτε στις τυχόν επισκευές και προμήθειες υλικών-εφοδίων

Η επιτροπή Αξιοπλοΐας συγκροτείται με τα παρακάτω μέλη:

•           Ο υπογράφων,

•           Ο Έφορος Ναυτοπροσκόπων της Π.Ε. Δυτικής Κρήτης κος Αντωνοβαρδάκης Αλέξανδρος (Επιθεωρητή-Κυβερνήτη) και

Κατά την επιθεώρηση, την επιτροπή θα συνοδεύει ο Αρχηγός του Συστήματος και ο υπεύθυνος Κυβερνήτης του σκάφους. Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στον Έφορο Ν/Π.

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς
Ιωάννης Κ. Δεληγιαννάκης
Περιφερειακός Έφορος

Δείτε την Ανακοίνωση σε pdf

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 111 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.